Elrätt stärker med ny projektassistent

07 Nov, 2018 i kategorin Nyheter

Navva Perikala är ny projektassistent på Elrätt. Navva kommer närmast från IKEA AB där hon ansvarade för möte och event, planering samt support. Som projektassistent på Elrätt ska Navva hantera all administration kring projektet, ansvara för mötesbokningar samt planering inför mässor och stödja kommunikationen kring Elrätt.

navva_perikala_lowportratt– Elteknikbranschen är en bransch i förändring. Jag ser verkligen fram emot att få vara med i Elrätts arbete som ska lyfta vilken betydelse smarta elinstallationer har för ett hållbart samhälle, säger Navva.

Sedan sju år tillbaka har Elrätt samlat hela elbranschen. Det gemensamma målet för projektets parter – Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister SEG och Elrätta leverantörerna – är att inspirera och visa möjligheterna med smart elteknik.

Elrätt går nu in en ny fas och ska tydligare visa att ny installationsteknik är ett måste för att vi ska nå klimatmålen. Hållbarhet ligger högt på den politiska dagordningen och det är kring den frågan som Elrätt ska positionera elbranschen.

Navva Perikala tillträdde sin tjänst på Elrätt den 4 oktober.