Grattis alla installatörer!

Ni har fri tillgång till Sveriges bästa webbutbildning*. ELRÄTT webbutbildning handlar om att utveckla affärerna genom att föreslå fler och smartare lösningar för kunderna. Genomför den direkt i din smartphone, läsplatta eller via datorn.

NY WEBBUTBILDNING – Öka Kundvärdet
Nu lanserar vi en ny webbutbildning som vi kallar för Öka Kundvärdet. Kundvärde är ett ord som används ganska ofta i säljsammanhang, men vad är det egentligen och hur fungerar det? Utbildningen Öka Kundvärde ger dig svaren och är en förlängning på den tidigare prisbelönta webbutbildningen Kundmötet.

Webbutbildningen består av tre korta avsnitt som tar max 15 minuter att gå igenom som du kan genomföra kursen när som helst via din mobil, läsplatta eller dator.

Har du inget konto än? Självregistrera dig här.

  1. Inhttps://elratt.netcompetence.se/spiration till Elrätt – 30 min
    En introduktion till Elrätt där vi berättar om vad Elrätt handlar om.
  1. Kundmötet – utbildning består av 6 steg (cirka 10-15 minuter)  
    En utbildning om kundmötet. Här går vi igenom de olika stegen man bör tänka på inför ett kundmöte samt ställer frågor som rör just din roll och arbetssituation.
  1. Öka Kundvärdet – utbildning består av 3 avsnitt (cirka 15 minuter per avsnitt)  
    Kundvärde är ett ord som används ganska ofta i säljsammanhang, men vad är det egentligen och hur fungerar det? Utbildningen Öka Kundvärde ger dig svaren och är en förlängning på den tidigare prisbelönta webbutbildningen Kundmötet.

*Elrätts webbutbildning Kundmötet har utses till Bästa kompetenssatsning 2016 av Swedish Learning Awards. Motivering: En nysatsande produktion rätt i tiden! Med en aptitlig utbildning byggd för mobila enheter har man med bidraget skapat en lättillgänglig lösning som engagerat en spridd målgrupp och tydligt bidragit till kundnyttan. (16 november 2016)

emblempng