Smart elteknik krävs för ett hållbart samhälle.
Hållbarhet ligger högt på den politiska dagordningen och det är kring den frågan som Elrätt ska positionera elbranschen och visa att ny installationsteknik är ett måste för att vi ska nå klimatmålen.

– Med smarta lösningar som effektiviserar energianvändning och minskar CO2-utsläpp bidrar Elrätta installatörer till hållbara städer och samhällen, säger Hans Nyblom, affärsutvecklare på Elrätt. Det handlar om samhällsnytta och det vill vi göra tydligt för beslutsfattare i samhället.

Idag kan du som kund få hjälp med allt ifrån energieffektivisering av din fastighet till att installera moderna styrsystem för belysning, värme och ventilation ifrån elinstallatörerna. Elrätt arbetar för att utveckla och stärka elteknikbranschen genom att erbjuda kunder trygga, effektiva och smarta lösningar. Genom att öka kundvärdet utvecklar elinstallatörerna affärerna genom att föreslå fler och smartare lösningar för sina kunder.

Elrätt är ett samarbetsprojekt i elteknikbranschen mellan Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister SEG och Elrätt Leverantörerna med syfte att inspirera och visa möjligheterna med modern elteknik. Framgång bygger på samverkan och gemensamma mål från de olika initiativtagarna i projektet:

  • Elrätta koncept från leverantörerna
  • Tillgång och spridning via grossisterna
  • Försäljning från installatören i mötet med kunden
"Med smarta lösningar som effektiviserar energianvändning och minskar CO2-utsläpp bidrar Elrätta installatörer till hållbara städer och samhällen," Hans Nyblom, affärsutvecklare Elrätt.