Välkommen till Elrätt webbutbildningar

Om utbildningen

Dessa Elrätt utbildningar är aktuella just nu. Enklast är det att genomföra utbildningen direkt i din smartphone eller läsplatta. Men det går förstås bra att använda dator också.

  1. Inspiration till Elrätt – 30 min
    En introduktion till Elrätt där vi berättar om vad Elrätt handlar om. Vi låter också några Elrätta installatörer berätta om sina erfarenheter av sitt medlemskap. Här får du också svara på frågor om hur du ser på ditt arbete och branschen.
  1. Kundmötet – utbildning består av 6 steg (cirka 10-15 minuter)  
    En utbildning om kundmötet. Här går vi igenom de olika stegen man bör tänka på inför ett kundmöte samt ställer frågor som rör just din roll och arbetssituation. OBSERVERA att du behöver ta dig igenom alla 6 steg för att göra klart utbildningen.

Utbildningarna är OBILIGATORISKA för att du ska behålla ditt Elrätt medlemskap.

Innan utbildningen kan du gå Introduktion till ELRÄTT, en kurs som också finns i utbildningsportalen. Den fokuserar på vår samverkan mellan elteknikbranschens tre led: installatörer, grossister och leverantörer.

 

Innehåll - Elrätt Kundmötet

Steg 1

Du är experten

Steg 2

Vad säger kunden?

Steg 3

Var förberedd

Steg 4

Kundmötet

Steg 5

Efter kundmötet

Steg 6

Idébanken

Dina inloggningsuppgifter

Alla utbildningssteg riktar sig till företagsledare/projektledare och montörer på elinstallationsföretag.
Har du tappat bort dina inloggningsuppgifter? Logga in i portalen med dina mejluppgifter, klicka sen på glömt lösenord så skickas det till dig.

Jobbar du på ett ELRÄTT företag men är inte anmäld till utbildningen? Kontakta oss på utbildning@elratt.se.

Webbutbildningarna hittar du i vår utbildningsportal.

Grattis alla Elrätta elektriker!
Ni har fri tillgång till Sveriges bästa utbildning – Bättre Kundmöten. I november 2016 vann vi första pris under Swedish Learning Awards gala i kategorin Bästa Kompetenssatsning.