Elrätt Idébanken - Elektrikerns bästa verktyg

Martin Göransson är en av delägarna i familjeägda ACDC Elektro i Eskilstuna, med filial i Arboga och verksamma i Stockholm. Företaget jobbar med både privatpersoner och företag och leverera allt från el, tele, data och solceller till stora el-entreprenader för till exempel järnvägen och vid stora byggen.

– Vi har engagerat oss i Elrätt från början och deltagit i de kurser och informationsmöten som Elrätt anordnat – både fysiska och de som finns på webben. Vi tror stenhårt på att Elrätt kan vara en viktig lösning för oss för marknadsföring och som en levande miljö för nya idéer, säger Martin.
Martin och hans kollegor har testat Idébanken under en tid i vår och sommar och de är mycket positiva till hur Idébanken fungerar. Martin säger att själva appen är enkel att använda och att det inte var några problem att komma igång.
– Efter sommaren ska vi också börja använda ärendehanteringen i appen i våra pågående projekt, och jag gillar särskilt att vi kan skicka prisindikationer till kunderna direkt inifrån Idébanken. Det går snabbt, blir ett snyggt mail till kunden och vi har all information samlad på ett ställe, säger Martin.

Vill du också testa Elrätt Idébanken? Gör det här.

http://www.acdcelektro.se